Més Informació
Més informació

Pròximes funcions:

 

Res per mostrar entre el 7 desembre 2022 i el 11 gener 2023.

906, 2022

MAI SOM TOTS TEATRE AL «XVII CONCURS UNA PRIMAVERA DE TEATRE»

El passat cap de setmana una representació de MAI SOM TOTS TEATRE va acudir a la gala de cloenda i entrega de premis del «XVII Concurs una primavera de teatre» que va tenir lloc a la localitat valenciana de Quartell durant el passat mes de maig.

La nostra Companyia dia 1 de maig hi va participar amb la representació de l’obra «Art», de Yasmina Reza, estrenada ara farà un any. Es competia amb una companyia de Castelló, una de Bétera (València), curiosament encapçalada i dirigida per un llorità afincat en aquella localitat valenciana, i una d’Altea (Alacant), després d’haver estat seleccionades entre les 10 companyies aspirants.

Mai som tots Teatre va obtenir el segon premi a millor obra, i el premi a millor actor de repartiment, per a Pere Soler en el seu paper de Felip. Així mateix, es van obtenir les nominacions a millor director (Joan Porcel), millor actor principal (Marc Rigo), i millor escenografia.

Aquest reconeixement no fa més que renovar el nostre compromís, les nostres ganes i la nostra il·lusió per continuar aportant el nostre granet d’arena en el mon del teatre.

Vagi per endavant el nostre agraïment a Pànic Escènic, la companyia amfitriona i organitzadora del concurs, i també el nostre reconeixement a l’Ajuntament de Quartell pel seu compromís amb la cultura i amb la llengua pròpia, i per donar continuïtat a aquest concurs.

Per cert, Quartell és un municipi de poc més de 1.600 habitants, i compta amb un magnífic i modern auditori en el que és un autèntic plaer actuar-hi, i també gaudir-ne com a espectador.

Salut i bon teatre!

1204, 2022

Teatre de prop a Santa Maria del Camí 2022

Ja fa un bon grapat d’anys que l’Ajuntament de Santa Maria del Camí ens brinda l’oportunitat de poder representar a l’auditori Ses Cases des Mestres les nostres produccions diguem-ne “de format estandard”, i que tenen dipositada en nosaltres una gran confiança.

Idò ara ens han proposat, i nosaltres hem acceptat de molt bon gust, organitzar una jornada de TEATRE DE PROP, en el marc de Sa Fira, i que tendrà lloc el dijous dia 21 d’abril, a l’entorn de la plaça de la Vila.

En aquest cas, amb el bar Can Beia com a punt de trobada, durem a terme la representació de 3 obres, a tres espais singulars dels voltants, amb 3 temàtiques diferents, i amb moltes ganes de fer passar una bona estona al públic santamarier que s’animi a venir a veure’ns.

Les funcions començaran a les 20.30 hores, i la reserva d’entrades està disponible a la nostra web www.maisomtotsteatre.com al mòdic preu de 5 €. Les entrades que no s’hagin reservat, es podran adquirir el mateix dia al punt de trobada a partir de les 20 h.

Recordeu que les entrades reservades a través de la nostra web s’han de retirar com a tard a les 20 h. al punt de trobada ja que, si no ho feu, es posaran a la venda.

I recordeu també que, en tractar-se de representacions que van encadenades i coordinades entre elles, el compliment dels horaris és essencial. Per tant, és molt important la puntualitat.

No deixeu passar aquesta oportunitat de passar una bona estona veient teatre en espais poc convencionals, combinat amb la possibilitat de fer una copa i pegar una mossegada a les viandes que s’oferiran a Can Beia.

Salut, bona fira i bon teatre!

1910, 2021

Teatre de prop revival

El passat mes de desembre, i a partir d’una petició que ens va fer en Tomeu de s’Abeurador, MAI SOM TOTS TEATRE vam fer una enquesta per saber quines obres de TEATRE DE PROP, de les que ja hem representat fins a dia d’avui, feia més ganes tornar a veure. 
 
Ara que la situació sanitària ha millorat, com una activitat més dins la programació de la Fira del Pebre Bord 2021, a partir del resultat de la votació i tenint en compte la disponibilitat dels actors i actrius, aquest divendres 22 i dissabte 23 d’octubre, representarem 4 peces de teatre de prop que ja s’han representat alguna vegada entre 2014 i 2019. 
 
Es tractarà d’un sopar en el que es degustarà el menú que prepara s’Abeurador, en el que no hi podrà faltar la sobrassada i el pebre bord, sopar que es veurà interromput per la representació de les 4 obres de teatre que, esperem, facin gaudir el públic d’una vetllada especial. 
 
Salut i bon teatre!
1412, 2020

Necessitam la teva col·laboració. Votació de teatre de prop

Recollint el guant que ens ha llençat en Tomeu del bar s’Abeurador, de Felanitx, tenim la intenció de posar en solfa tres o quatre obres de les que ja hem representat en les sessions de TEATRE DE PROP que hem muntat des de l’any 2014, que ja comencen a ser moltes.
 
Ens ajudau a triar-les? Vos proposam que elegiu les 4 obres que més vos agradaria tornar a veure. A la vista del resultat de les votacions, i tenint en compte l’elenc d’actors i actrius que necessitam i de què disposam, farem la selecció definitiva.
 
La votació  la podreu realitzar mitjançant aquest enllaç: 
 
Si les mesures sanitàries ho permeten, està previst que per devers Sant Antoni s’Abeurador organitzi en cap de setmana diverses sessions de sopar-espectacle, en el que el públic podrà veure les obres de microteatre còmodament assegut a taula durant el sopar.
 
Vinga va! Animau-vos a ajudar-nos a fer la tria. Nosaltres estam molt intrigats per veure què sortirà!

 

1012, 2020

Nadal al Carrer

MAI SOM TOTS TEATRE ens afegim a la campanya “Nadal al Carrer”, promoguda per l’Associació de Comerciants de Felanitx, amb el suport de l’Ajuntament, i els dissabtes 12 i 19 de desembre, a partir de les 18 hores, posarem en escena un esquetx a la plaça Pax amb el que volem aportar el nostre granet d’arena per fomentar el comerç local de Felanitx.

Nosaltres ja ens ho hem passat la mar de bé només de muntar-lo, així que de ben segur que serà molt divertit. No vos ho perdeu!

Això sí, ens heu d’ajudar a respectar les mesures sanitàries: mans netes, mascareta, i distància social.

Vos hi esperam a tots i… Bon Nadal!