Fa dos dies que era Nadal i sense donar-nos compte serem a Pasqua, encara que sigui tardana. I és que enguany el mes de març encara comença amb la disbauxa carnavalenca i dels darrers dies. Després arrenca el temps quaresmal de recolliment i d’austeritat, però nosaltres no estarem aturats del tot. Per al segon cap de setmana de març vos oferim una nova fornada de TEATRE DE PROP, amb quatre noves obres que es representaran no gaire lluny del punt de trobada, que en aquesta ocasió se situarà a la cafeteria s’Abeurador, de la plaça de les palmeres. Seguirem combinant actuacions en establiments oberts al públic amb espais particulars que molt amablement ens cedeixen per a l’ocasió, i tot plegat per gaudir de quatre obres de temàtica distinta com són el psicodrama o la comèdia en distintes modalitats (satírica, de terror,…). Les funcions començaran el divendres 8 i dissabte 9, a les 20.30 h, i el diumenge 10, a les 18.30 h.

 La reserva d’entrades està disponible a la nostra web. Les entrades que no s’hagin reservat, es podran adquirir el mateix dia al punt de trobada.   Recordeu que les entrades reservades a través de la nostra web s’han de retirar una hora abans de l’hora d’inici de la primera sessió, al mateix local de s’Abeurador ja que, si no ho feu, es posaran a la venda.

 I recordeu també que, en tractar-se de representacions que van encadenades i coordinades entre elles, el compliment dels horaris és essencial. Per tant, és molt important la puntualitat.

 No deixeu passar aquesta oportunitat de passar una bona estona veient teatre en espais poc convencionals, combinat amb la possibilitat de fer una copa i pegar una mossegada a les viandes que s’oferiran a s’Abeurador.

 Salut i bon teatre!