Autor: Ray Cooney

Adaptació: Mai som tots Teatre / Tricicle

 

politicament_cartell

Diptic: Veure en pdf

Fotos: Veure Fotos

Video:

[jwplayer player=”0″ mediaid=”886″]

Seguint amb la línia habitual del Grup es tracta d’un vodevil, original del mestre anglès Ray Cooney, titulat originalment “Out of order”, i adaptada per en Paco Mir, del Tricicle, i Jordi Galceran, conegut sobretot per ser l’autor de l’obra “El mètode Gronholm”.

SINOPSI ARGUMENTAL: ja ho va dir el president del govern: “un franco entendimiento entre todas las fuerzas políticas”, i clar, el flamant ministre popular de Medi Ambient va pensar que la millor manera de fer-li cas era embolicant-se amb una diputada socialista. El pla és perfecte: una nit a l’Hotel Palace de Madrid, xampany, caviar, ostres…, i tot això quan se suposa que estan en el Congrés negociant els pressuposts generals de l’Estat. Però un cadàver a l’habitació… un cadàver? Què hi fa un cadàver a l’habitació?

No fa falta dir que es tracta d’una obra divertidíssma, exquisida, i amb la que estem convençuts que farem les delícies del públic.

NOVA DIRECCIÓ

Enguany comptam amb la inestimable col·laboració del bon amic Joan Porcel, president de Voramar Teatre, d’Andratx. Sota la seva experimentada direcció (acaben de celebrar el 20è aniversari de la seva Companyia) escometem amb gran il·lusió i entusiasme la que suposa per a nosaltres la setena producció de Mai som tots Teatre, amb el ferm propòsit de no defraudar el nostre estimat públic.

Característiques generals de l’obra: obra còmica adreçada a tot tipus de públic.

Repartiment:

Marc RIGO Jaume Murtas
Guillem SERVERA Director
Joana Maria OLIVER Cambrera
Antònia OLIVER Francina Ramerol
Llorenç CÀNAVES Cos
Rafel AMENGUAL Feliu Feliu
David MAIMÓ Pau Ramerol
Mª Antonia SOLER Maite
Antonia OLIVER Lola Soler

Director: Joan Porcel

Apuntador: no n’hi ha

Escenografia: Mai som tots Teatre / Mobles Felanitx

ACTUACIONS: Felanitx, Buger, Binissalem, Vilafranca, Son serra de marina, Consell, Sineu, Portocolom, Es molinar, S’indioteria, Cas concos, Manacor, Calonge, Teatre municipal Palma, Alaró, Santa Maria,  Sant feliu de guixols (GIRONA), Petra, Andratx, Residencia assistits Felanitx, Porreres

Premsa: