Les nostres xarxes socials:

El cap de setmana passat, que ha estat el darrer de juny, MAI SOM TOTS TEATRE hem tengut ocasió de dur les arts escèniques a uns espais una mica insòlits de Portocolom. Com qui no vol la cosa, vam cercar la complicitat d’alguns veïns de les immediacions de la plaça de Sant Jaume perquè ens deixessin entrar a les seves cases per pujar al terrat i poder-hi combinar el TEATRE DE PROP amb unes vistes espectaculars del nostre Port.

I la combinació d’aquests espais amb un nou format de teatre que es distingeix pel seu caràcter immediat, directe, breu, íntim, i per la proximitat del públic amb els actors i actrius, ha funcionat de meravella. La càlida acollida del públic i les crítiques que ens han fet arribar així ens ho demostren.

Si quan vam fer l’estrena, en el mes de gener, vam estar agraïts amb els titulars dels distints locals de la plaça Pax que ens van deixar actuar dins els seus establiments, amb més raó encara volem ara i des d’aquí, fer arribar el nostre més sincer agraïment als veïnats que desinteressadament han deixat que haguem envaït la intimitat de les seves llars i s’han involucrat en una iniciativa cultural com aquesta, i que tan bé ha funcionat.

Tan de bo que en el futur ho puguem repetir…