Les nostres xarxes socials:

Per commemorar el 50è aniversari de s’Estol des Gerricó els dies 22 i 23 de novembre es van organitzar dos concerts amb el títol “s’Estol entre músics”, en el que es va cercar (i obtenir amb escreix) la complicitat de tots els artistes i grups de músics de Felanitx, a més de les agrupacions corals i de la pròpia Banda de Música. Cada un d’ells va versionar un tema de s’Estol amb el seu propi estil: rock, pop, tradicional, rumba, jazz, etc. Va ser un projecte d’una gran complexitat a nivell d’organització, que va obtenir una resposta entusiasta del públic, i que va resultar a les mil meravelles. Tot i la seva llarga durada (més de tres hores), tothom en va sortir amb ganes de més.

Uns concerts per emmarcar, un d’aquells esdeveniments que deixen petjada i que, amb tota seguretat, durant molt de temps formaran part de la memòria col·lectiva de la gent que va tenir el privilegi de poder-hi assistir o participar. I Mai som tots Teatre hem estat un d’aquests darrers, uns dels que hi hem pogut participar.

Així va ser, ens van convidar a fer alguna intervenció durant el descans, mentre es preparava l’escenari per a la segona part del concert: l’actuació de les corals, la Banda de Música i s’Estol.

Després d’acceptar la seva invitació i de navegar en un mar de dubtes, davant la por de no poder o no saber estar a l’alçada d’un esdeveniment d’aquesta categoria, finalment vam muntar una petita performance amb l’arribada dels reis Joan Carles i Letizia, que després de respondre algunes preguntes dels presentadors, i escortats per una colla de seguratas amb cara de pocs amics, van poder presenciar una part del concert.

Si hem de fer cas del públic i dels propis membres de s’Estol i d’altres grups col·laboradors, vam complir la nostra comesa més que satisfactòriament.

Per part nostra, estam encantats i satisfets d’haver pogut formar part de la festa.

Per molts d’anys, s’Estol des Gerricó.