Les nostres xarxes socials:

El passat cap de setmana una representació de MAI SOM TOTS TEATRE va acudir a la gala de cloenda i entrega de premis del «XVII Concurs una primavera de teatre» que va tenir lloc a la localitat valenciana de Quartell durant el passat mes de maig.

La nostra Companyia dia 1 de maig hi va participar amb la representació de l’obra «Art», de Yasmina Reza, estrenada ara farà un any. Es competia amb una companyia de Castelló, una de Bétera (València), curiosament encapçalada i dirigida per un llorità afincat en aquella localitat valenciana, i una d’Altea (Alacant), després d’haver estat seleccionades entre les 10 companyies aspirants.

Mai som tots Teatre va obtenir el segon premi a millor obra, i el premi a millor actor de repartiment, per a Pere Soler en el seu paper de Felip. Així mateix, es van obtenir les nominacions a millor director (Joan Porcel), millor actor principal (Marc Rigo), i millor escenografia.

Aquest reconeixement no fa més que renovar el nostre compromís, les nostres ganes i la nostra il·lusió per continuar aportant el nostre granet d’arena en el mon del teatre.

Vagi per endavant el nostre agraïment a Pànic Escènic, la companyia amfitriona i organitzadora del concurs, i també el nostre reconeixement a l’Ajuntament de Quartell pel seu compromís amb la cultura i amb la llengua pròpia, i per donar continuïtat a aquest concurs.

Per cert, Quartell és un municipi de poc més de 1.600 habitants, i compta amb un magnífic i modern auditori en el que és un autèntic plaer actuar-hi, i també gaudir-ne com a espectador.

Salut i bon teatre!