Les nostres xarxes socials:

Acabat d’encetar l’any, i un any i mig després de presentar “Art”, ja tenim a punt l’estrena de la nostra nova producció. En aquest cas es tracta de “El nom”, una obra dels francesos Matthiew Delaporte i Alexandre de la Patellière, amb la versió del català Jordi Galceran.Vos presentem una obra en la que es parteix d’un primer conflicte amb una importància relativa, les conseqüències del qual s’aniran desgranant i faran aflorar els vertaders problemes dels seus protagonistes. Tot això amb un llenguatge especialment mordaç i amb l’habilitat de fer-nos sentir que les situacions que planteja, en qualque moment de la nostra vida ens poden haver passat a tots.

Una vegada més l’estrena serà a la Casa de Cultura de Felanitx, ja que no podem disposar de cap altre espai escènic adequat. Però malgrat les petites dimensions de la plataforma escènica i de la sala, l’espai ofereix unes molt bones condicions a l’espectador per poder gaudir plenament de la funció amb tots els seus detalls i matisos.

L’estrena s’ha programat per als dos darrers caps de setmana de gener, i les entrades es poden reservar a la nostra web.

Salut i bon teatre!