Les nostres xarxes socials:

El passat dia 30 d’octubre MAI SOM TOTS TEATRE vam tenir l’ocasió de participar en el IV Certamen de Teatre Amateur «Vila de Canet» que s’ha dut a terme a la localitat valenciana de Canet d’en Berenguer, municipi enclavat dins el terme municipal de Sagunt. Per al certamen es van seleccionar, a més de tres reserves, un total de cinc companyies, tres de les quals eren del País Valencià, una de Catalunya, i nosaltres com a representants de les Illes Balears.

En la nostra estrena com a primera expedició a terres valencianes, vam embarcar rumb a València amb el remolc carregat amb tot l’atrezzo, el vestuari, l’equip de so,… i tota la il·lusió del món per poder representar allà «El mètode Grönholm». Teníem algun dubte si sentir damunt l’escenari de l’Auditori de Canet el parlar felanitxer podria representar dificultats de comprensió als espectadors, però no va ser així i el públic va gaudir sense problemes de la representació.

La veritat és que ens van acollir molt bé, ens vam sentir molt ben tractats, i l’experiència ha valgut molt la pena. Ha estat un vertader orgull poder escampar el nom de Felanitx per terres valencianes i representar, pensam que dignament, Felanitx i Mallorca en el panorama del teatre no professional.

El passat dissabte dia 26 de novembre es va celebrar la cerimònia de cloenda, i una representació de la Companyia hi va ser present. Vam aconseguir el premi a la millor direcció per a Joan Porcel. La veritat és que no podem més que estar agraïts a la feina que ha fet en Joan amb nosaltres a totes les produccions en les que s’ha embarcat a dirigir-nos. I a la vegada, com ell mateix ens ha fet avinent, consideram que el premi a la millor direcció és també un reconeixement a la bona feina de tota la Companyia.

Salut i bon teatre!
Mai som tots Teatre