Les nostres xarxes socials:

De la mà de Joan Porcel, el director artístic de MAI SOM TOTS TEATRE en cinc de les nostres set darreres produccions, ens vam endinsar en l’experiència del microteatre. Nosaltres li deim TEATRE DE PROP, com a format de teatre breu, immediat, d’espais reduïts, pocs personatges…, tot per aconseguir que l’espectador pugui viure el teatre d’una forma distinta i allunyada de convencionalismes. Amb aquest format ens hem ficat dins perruqueries, ferreteries, botigues d’electrodomèstics, soterranis, escoles, i fins i tot damunt els terrats de cases particulars de la part de Sa Capella de Portocolom.

Ara, a partir d’una ocurrència de na Maria Mascaró (s’Estol des Gerricó), vos proposam baixar dins les barraques del Rivetó. Una vivència teatral dins uns espais tan emblemàtics del nostre patrimoni etnològic mariner del Port és tot un repte: humitat, escales, saladina, fosca, mar plena… Quina bogeria!

Per donar contingut a l’ocurrència comptam amb na Margalida Arrom, que ha escrit dues de les obres expressament per a nosaltres, i amb Toni Lluís Reyes, que molt amablement ens ha donat permís per representar-ne una de les seves. I una menció especial mereix en Joan Miquel Suñer, membre de la nostra Companyia, que s’estrena en la seva faceta de guionista/creador, alhora que interpreta també un dels personatges de la seva opera prima.

En fi, tot un repte organitzatiu per les seves singulars dificultats, però pensam que el resultat ben bé valdrà la pena. I si no veniu a comprovar-ho… no ho sabreu!

Salut i bon teatre!