Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Enguany tornam al punt de partida. Pareix que era ahir però ja fa sis anys que vàrem encetar el nou format de teatre de prop, i com que hem voltat gairebé tota la Vila, tornam al primer punt de trobada de llavors, que va ser a la plaça Pax.

MAI SOM TOTS TEATRE ja tenim dins l’obrador una nova fornada amb quatre peces de teatre de petit format, aquesta vegada amb el predomini de la comèdia, amb les que pretenem fer passar una bona estona al públic que ens véngui a veure. I tot plegat amb la possibilitat de combinar-ho amb un pinxo o amb les clàssiques i exquisides tapes que se serveixen al bar Gomila, acompanyades d’un vinet o una cervesa. No digueu que no és un bon pla!

Les funcions seran els dies 20, 21 i 22 de març, a partir de les 20.30 h. els divendres i dissabte, i de les 18.30 hores el diumenge. Les entrades ja es poden reservar, i recordau que s’han de recollir amb una hora d’antelació.

No descuideu la puntualitat, que és molt important si no vos voleu perdre cap obra.

Salut i bon teatre!

 

Les obres que vos oferirem són:

  • LLENGUA AMB TÀPERES, de David Mataró - comèdia: Qui necessita tàperes quan el món està en plena apocalipsi? Un cambrer i una clienta intentaran donar resposta a aquest i a molts altres dubtes existencials, o no tan existencials.

  • CAP DE (LA) FAVA,  de Xisco Rosselló - comèdia: Quan n’Andreu té una dona entre les mans sap ben bé el que es fa. Com ho diríem? És... un professional! Però té més de trenta anys i mai no ha tingut parella.

  • QUE VÉNEN ELS AMERICANS! de Albert Herranz - comèdia: L’any 1941, en plena 2ª Guerra Mundial, s’especulava sobre la possibilitat d’una invasió aliada de les Illes Balears per establir un cap de pont per atacar les forces de l’Eix al Continent. Dos soldats mallorquins que fan el servei militar a la bateria del Cap Blanc, especulen sobre què passaria si els americans desembarquessin a Mallorca.

  • 380 VOLTS. de Ivo Erasmo- comèdia: Quan aquest món és una merda i no hi ha res que valgui la pena per continuar, només queda una sortida. Però ha de ser d’una manera ràpida i indolora. Si no saps com fer-ho, sempre hi ha qualcú disposat a donar-te un cop de mà.

Mostra els detalls

Inici:
20 març 2020
Finalització:
22 març 2020
Cost:
€10

Recinte

Bar Gomnila – Plaça Pax
Bar Gomila
Felanitx, baleares 07200 Espanya

Organitzador

Mai Som Tots Teatre
Email:
reserves@maisomtotsteatre.com
View Organitzador Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available