Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

I que teniu l’agenda molt plena devers la Mare de Déu d’agost? Si teniu qualque foradet buit, vos proposam omplir-lo amb un deliciós vespre de TEATRE DE PROP, a la fresca, tot combinant espais ben oberts i d’altres no tant.

Aquesta vegada tindrem el punt de trobada a la plaça del Comerç, on muntarem unes carpes, i vos proposam combinar 4 noves obres de teatre breu amb la possibilitat de degustar uns «montaditos» amb un vinet fresc o una cervesa.

La temàtica de les obres que vos proposa MAI SOM TOTS TEATRE es mourà entre el suspens, el drama social, i la comèdia negra. No tingueu por, no hi haurà sang, més que res vos proposam poder-vos riure de les desgràcies alienes i passar una bona estona. En qualsevol cas, no es tracta d’obres adequades per al públic infantil.

Les funcions tendran lloc els dies 14, 15 i 16 d'agost, a partir de les 20.30 hores.

Vos recomanam recollir les entrades reservades una hora abans de l'inici de la sessió en el mateix punt de trobada, i recordau també que, en tractar-se de representacions que van encadenades i coordinades entre elles, el compliment dels horaris és essencial. Per tant, és molt important la puntualitat.

No ens podeu negar que la proposta no sigui ben engrescadora. Vos hi esperam a tots!

Salut i bon teatre!

 

Les obres que vos oferirem són:

  • DESAGERTZEAK, de Jaume Miró - comèdia negra: Don Biel Ballonga ha desaparegut i els diaris que expliquen la notícia no han arribat a la llibreria d’en Xesc. Na Mònica creu saber qui l’ha segrestat: el basc que tot just acaba d’instal·lar-se a la casa del davant. I és que als pobles tots ho sabem tot de tothom. Però dissimulam... o no?

  • RATES,  de Marta Barceló - suspens: N’Alba, una jove que viu al carrer, entra d’amagat en una nau industrial que sembla abandonada, amb la intenció de passar-hi la nit. Aviat se n’adonarà que no hi hauria d’haver entrat.

  • TAKE THIS WALTZ de Rafel Gallego - drama social: La vida és complicada, i més si allò que nomenen crisi t’ha agafat a segons quina edat. Però sempre hi ha sortides, sempre es pot mirar de convertir el  urment en qualque cosa bella, sempre tenim opcions... o per ventura no.

  • HEROIS AL GOURMET. de Josep Mercadal- comèdia negraL’emoció del retrobament de dos vells amics és tan forta que les paraules no són suficients per celebrar-ho.

Mostra els detalls

Inici:
14 agost 2019
Finalització:
16 agost 2019
Cost:
10$

Recinte

Plaça Comerç
Plaça comerç
Portocolom, baleares 07670 Espanya

Organitzador

Mai Som Tots Teatre
Email:
reserves@maisomtotsteatre.com
Web:
www.maisomtotsteatre.com