Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

I que teniu l’agenda molt plena devers la Mare de Déu d’agost? Si teniu qualque foradet buit, vos proposam omplir-lo amb un deliciós vespre de TEATRE DE PROP, a la fresca, tot combinant espais ben oberts i d’altres no tant.

Aquesta vegada tindrem el punt de trobada a la plaça del Comerç, on muntarem unes carpes, i vos proposam combinar 4 noves obres de teatre breu amb la possibilitat de degustar uns «montaditos» amb un vinet fresc o una cervesa.

La temàtica de les obres que vos proposa MAI SOM TOTS TEATRE es mourà entre el suspens, el drama social, i la comèdia negra. No tingueu por, no hi haurà sang, més que res vos proposam poder-vos riure de les desgràcies alienes i passar una bona estona. En qualsevol cas, no es tracta d’obres adequades per al públic infantil.

Les funcions tendran lloc els dies 14, 15 i 16 d'agost, a partir de les 20.30 hores.

Vos recomanam recollir les entrades reservades una hora abans de l'inici de la sessió en el mateix punt de trobada, i recordau també que, en tractar-se de representacions que van encadenades i coordinades entre elles, el compliment dels horaris és essencial. Per tant, és molt important la puntualitat.

No ens podeu negar que la proposta no sigui ben engrescadora. Vos hi esperam a tots!

Salut i bon teatre!

 

Les obres que vos oferirem són:

  • DESAGERTZEAK, de Jaume Miró - comèdia negra: Don Biel Ballonga ha desaparegut i els diaris que expliquen la notícia no han arribat a la llibreria d’en Xesc. Na Mònica creu saber qui l’ha segrestat: el basc que tot just acaba d’instal·lar-se a la casa del davant. I és que als pobles tots ho sabem tot de tothom. Però dissimulam... o no?

  • RATES,  de Marta Barceló - suspens: N’Alba, una jove que viu al carrer, entra d’amagat en una nau industrial que sembla abandonada, amb la intenció de passar-hi la nit. Aviat se n’adonarà que no hi hauria d’haver entrat.

  • TAKE THIS WALTZ de Rafel Gallego - drama social: La vida és complicada, i més si allò que nomenen crisi t’ha agafat a segons quina edat. Però sempre hi ha sortides, sempre es pot mirar de convertir el  urment en qualque cosa bella, sempre tenim opcions... o per ventura no.

  • HEROIS AL GOURMET. de Josep Mercadal- comèdia negraL’emoció del retrobament de dos vells amics és tan forta que les paraules no són suficients per celebrar-ho.

Mostra els detalls

Inici:
14 agost 2019
Finalització:
16 agost 2019
Cost:
€10

Recinte

Plaça Comerç
Plaça comerç
Portocolom, baleares 07670 Espanya

Organitzador

Mai Som Tots Teatre
Email:
reserves@maisomtotsteatre.com
View Organitzador Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available